Slip for migrænen – prøv akupunktur!

Er du en af de mange voksne danskere, som lider af migræne? Og er du også frustreret over, at du gang på gang skal opleve de smertefulde og ubehagelige symptomer i form af kraftig hovedpine, kvalme, lysoverfølsomhed mm.? Så er der hjælp at hente hos Boel Akupunktur! Vi tilbyder nemlig behandling af migræne med kinesisk akupunktur, og vores behandling er både effektiv og hurtig – og foregår helt uden medicinering! 

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi er at finde både i hjertet af København og i Midtjylland. Her står vores erfarne behandlere klar til at møde dig i en afslappet og behagelig dialog om din situation, og hvordan vi kan hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag. Vores resultater med behandling af hovedpine og migræne er utroligt gode, så vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig!

På AcuNovas hjemmeside kan du høre nogle af vores tidligere patienter, som kom ind med hhv. migræne og spændingshovedpine, fortælle om de resultater, de har oplevet. Begge patienter kontaktede os med voldsomme smerter og kunne efter kort tid inde i behandlingsforløbet se store forbedringer! Kontakt os i dag og bestil en tid. Vi står klar til at tage imod dig og glæder os til at høre fra dig!