Der findes flere behandlinger af spændingshovedpine

spændingshovedpine kan behandles med akupunktur

Der findes flere typer spændingshovedpine

Ømme muskler i skulder/nakke, der giver strålende smerter op i hovedet er normalt for mange mennesker. Men det behøver det ikke være.

Spændingshovedpine kan forårsages af mentale faktorer, mangler på vitaminer og/eller mineraler, forkert stilling af nakkehvirvlerne eller komme fra nedsat blodgennemstrømning i nakke musklerne, som resulterer i spændte og hårde muskler.

Mentale faktorere håndteres bedst med Dianetik.

Mangel på vitaminer og/eller mineraler kan håndteres af en læge med speciale i orthomolekylær medicin eller andre med godt kendskab til den slags ting.

Forkert tilling af nakkehvirvlerne afhjælpes bedst med akupunktur eller kiropraktik.

Nedsat blodgennemstrømning afhjælpes bedst med akupunktur eller træning.

Akupunktur mod hovedpine

Herunder kan du se et kort videoklip, hvor Asta fortæller hvordan Boel Akupunktur har afhjulpet hendes spændingshovedpine. Før behandlingerne havde hun så ondt i hovedet og nakken, at hun ikke kunne passe sit arbejde. Allerede efter to behandlinger var hun blevet i stand til arbejde igen.

Boel Akupunkturs videokanal kan du se mange videoer med folk, der er blevet hjulpet med akupunktur. Der er alt fra næsten blinde, som har fået synet igen, døve der nu kan høre til sportsfolk, som er blevet deres skader kvit.

Du kan også læse om mange gode resultater med akupunktur på denne Facebook side.

Akupunktør John Boel kan også følges på Google Plus.

Lægernes behandling af spændingshovedpine

Når man går til lægen med spændingshovedpine er beskeden normalt “Tag noge hovedpinepiller”. Det er også i orden, hvis man har hovedpine en gang eller to om året. Men for dem, der lider af hovedpine hver måned eller sågar hver uge, er det ikke en god løsning.

Der er noget galt, når man få hovedpine så ofte. Årsagen skal findes og behandles!

Medicinen dækker bare over symptomerne, den behandler ikke noget. Faktisk er en af bivirkningerne ved hyppig brug af hovedpine medicin hovedpine! Det skyldes primært at man få en mangel af B vitaminer og kalk, når kroppen skal neutralisere medicinen. Kroppen kan nemlig ikke se at det er medicin, den tror at den er ved at blive forgistet af kemikalierne og fosøger at komme af med det så huritgt som muligt.