Kan migræne behandles med akupunktur?

De fleste har nok hørt om akupunktur, men måske uden at være helt klar over, hvad det egentlig er. Akupunktur er en alternativ behandling, hvor man anvender bittesmå nåle til at igangsætte processer inde i kroppen. Dette er en effektiv behandling til en lang række sygdomme og smertetilstande. Hos Boel Akupunktur er vi nogle af Europas førende på området. Og en af de lidelser, vi oftest behandler, er migræne. Vores behandling af migræne med akupunktur virker hurtigt og effektivt, og vores patienter slipper helt for brugen af smertestillende medicin. 

Migræne er en meget smertefuld tilstand, hvor patienterne ud over en kraftig hovedpine også oplever symptomer såsom kvalme, svimmel, overfølsomhed over for lys og lyd samt eventuelt opkastninger. Mange tvinges til at ligge i sengen hele dagen, når migræneanfaldene rammer. Derfor er vi utroligt glade for, at vores behandling kan give resultater efter kun enkelte behandlinger. Patienterne kan efter få gange gå hjem helt uden smerter. Og resultaterne varer ved – det er ikke kun en kortvarig lindring. 

Er du interesseret i at høre mere om behandling af migræne og hovedpine med akupunktur, så klik ind på hjemmesiden i dag. Her kan du læse meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig hos Boel Akupunktur.