Prøv akupunktur mod hovedpine og migræne!

Akupunktur er en form for alternativ behandling, som udføres med bittesmå nåle, der indsættes på specifikke områder af kroppen. Hos Boel Akupunktur er vi en af Europas førende klinikker på området. Vores dygtige og erfarne behandlere kan hjælpe en lang række patienter med forskellige lidelser og sygdomme. Det er både vi og vores patienter meget glade for. 

Et af de problemer, vi kan hjælpe med, er migræne eller hovedpine. Dette er et stort problem for mange danskere, som påvirker hverdagen i høj grad. Derfor er vi meget glade for, at vores behandling virker – og virker hurtigt! Vi vil se hurtig bedring hos vores patienter, ellers vælger vi at standse forløbet igen. På vores hjemmeside kan du læse om nogle af vores tidligere patienter, og om hvordan vi har hjulpet dem med deres smerter.

Døjer du selv med migræne eller hovedpine, og vil du opleve resultaterne af alternativ behandling af migræne på egen krop, så bestil din tid på hjemmesiden i dag. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi sidder altid klar til at møde dig i en afslappet dialog, og vi glæder os til at hjælpe dig!