Behandling af migræne med akupunktur

Mange patienter med migræne oplever et langt og udmattende behandlingsforløb, som i sidste ende kan ende med ikke at give nogle resultaterne. De fleste læger vil forsøge at finde årsagen til anfaldene, men dette er en proces, som kan tage flere måneder eller år. I mellemtiden forsynes patienten med stærk smertestillende medicin, som de må bruge for at holde smerterne ud. Dette er selvfølgelig ikke en optimal behandling af migræne!

Hos Boel Akupunktur foreslår vi et andet alternativ. Vi har nemlig fundet ud af, at akupunktur virker rigtig godt mod migræne og hovedpine. Vi har oplevet fantastiske resultater med vores patienter, hvad enten de er kommet ind med voldsom migræne eller kraftig spændingshovedpine. Det bedste er næsten, at vi ser utroligt hurtige resultater med vores behandlinger. Faktisk vil vi se en bedring efter kun 5-7 behandlinger! Sker dette mod forventning ikke, så vælger vi at stoppe behandlingsforløbet.

Er du interesseret i at læse mere om Boel Akupunktur, vores behandlingsmuligheder og migræne, så besøg vores hjemmeside her. På hjemmesiden kan du også finde videoer af nogle af vores tidligere patienter, som fortæller om deres oplevelser og resultater med Boel Akupunktur. Bestil din tid til behandling af migræne hos os i dag og oplev selv resultaterne!