At leve med migræne

Hvis du er én af de mange danskere, der oplever migræne som et tilbagevendende lidelsesfænomen, så bør du læse videre. Mange mennesker er nemlig af den opfattelse, at der ikke er meget at gøre, når det kommer til behandlingsformer. Det er imidlertid ikke korrekt. Akupunktur bliver nu om dage brugt som en effektfuld og effektiv form for behandling af migræne hos patienter, der oplever disse anfald. Også behandling af hovedpine og andre former for smertefulde tilstande kan behandles med akupunktur, og især metoden AcuNova har vist sig særdeles god imod mange kroniske som midlertidige tilstande hos patienter.

At leve med migræne er således ikke noget, man behøver. Man kan få lindring ved hjælp af akupunkturen, og man kan få bugt med alle de sygedage, som anfaldene kan føre med sig. Det er både godt og sundt og en sikker måde at få behandling på. Med den medicin, der tilbydes nu om dage, må man risikere visse ting, når man indtager medikamenterne. Der kan være forskellige bivirkninger alt efter lægemiddel. Dette er ikke en risikofaktor, når man behandles med akupunktur.

Når man er migrænepatient, er det ligeledes vigtigt at komme frem til årsagen til anfaldene. De kan ofte udløses af fx specifikke madvaretyper, stress eller mangel på søvn.