Få mere tid med familien når du slipper for migræne

Det kan være meget forstyrrende i en familie, hvis den ene ægtefælle lider af migræne. Det gør, at man ikke i lige så høj grad kan være noget for sine børn og sin ægtefælle. Den ene kommer dermed til at stå med en stor del af ansvaret. 

Der findes ikke en decideret behandling af migræne. Nogle alternative behandlingsformer som for eksempel akupunktur har dog givet gode resultater. 

En af de akupunkturklinikker, der tilbyder behandling af migræne, er den midtjyske klinik Acunova. De har mange års erfaring med akupunktur og forsøger at kurere en lang række sygdomme og lidelser. Det er blandt andet hovedpine og migræne. 

De har udviklet deres egen behandlingsform, der skulle være meget effektiv. Hvis hovedpinepiller ikke virker, og du gerne vil have mere tid med din familie og dine børn, i stedet for at ligge i sengen med migræne, er det et forsøg værd. Du ved allerede efter fem behandlinger, om akupunktur kan hjælpe på din migræne. Hvis fem behandlinger overhovedet ikke har hjulpet, er det nemlig ikke det, der er vejen frem for dig. Så må du desværre lede videre. Nogle oplever en forbedring, men bliver ikke smertefrie efter fem behandlinger. Andre bliver helt smertefrie af fem behandlinger. Det er dermed meget forskelligt.