Slip af med din hovedpine gennem akupunkturbehandling

Vi kender alle en god gang hovedpine. Måske har man festet igennem natten før, måske er man stresset i eksamensperioden eller måske kan man ikke helt forklare, hvad hovedpinen skyldes. Oftest kan den heldigvis klares med nogle hovedpinepiller og en kold klud på panden – men det gælder ikke alle tilfælde. Nogle gange skal der andre midler i brug mod en hovedpine, der bare ikke vil gå væk.

Døjer du med stærk og vedvarende hovedpine, kan det betale sig at gå til akupunktur og få det behandlet. For mange timers hovedpine i hverdagen vil hæmme livskvaliteten og funktionsdygtigheden, og kan påvirke både humøret og indsatsen på arbejdspladsen. Boel Akupunktur har lang og god erfaring med behandling af netop hovedpine. Hos dem kommer klienter til fra hele landet, som ønsker at gøre en ende på smerterne. I langt de fleste tilfælde vil de gå fra klinikkerne fri for hovedpine og med fornyet overskud, efter bare 1-2 ugers intensiv behandling – i nogle tilfælde kortere tid.

Har du spørgsmål til behandling af hovedpine og akupunktur i det hele taget, kan du altid ringe til medarbejderne gennem kontaktinformationerne på hjemmesiden. De sidder klar til at tage en uforpligtende samtale og sætte dig ind i dine muligheder som klient hos dem.