Migræne

Rigtig mange danskere oplever ofte hovedpine eller migræneanfald, og nogle lever endda med lidelsen på daglig basis. Lægernes løsning er som oftest at tilbyde medicin, som kan dæmpe migræneanfaldene, mens de leder efter årsagen til migrænen (stress, menstruationsrelateret mm.). Dette kan dog være en langvarig proces, som i nogle tilfælde kan involvere mere eller mindre alvorlige bivirkninger. 

Vi hos Boel Akupunktur mener dog, at der skal findes en hurtigere løsning. Vi har en række dygtige behandlere i vores klinikker i København og Midtjylland, og her tilbyder vi alternativ behandling af migræne og andre typer hovedpine. Vi anvender traditionel og moderne kinesisk akupunktur, og vi vil se en bedring hos migrænepatienterne efter allerede 5-7 behandlinger. På Acunovas hjemmeside kan du læse om en række forskellige patienter, som har oplevet bedring efter behandling af migræne med akupunktur

Besøg hjemmesiden i dag og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med hovedpine eller migræne. Du kan selvfølgelig også høre mere om, hvem vi er, og hvor du kan finde os. Er du interesseret i vores behandlinger, er du også mere end velkommen til at give os et kald og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig i netop din situation. 

Migræne

http://acunova.dk/ 

AcuNova er en ny og særdeles effektiv behandlingform. Behandlere har gode resultater med behandling og helbredelse af en lang række fysiske lidelser, herunder eksempelvis migræne. Migræne er en generende lidelse, og det kan være direkte invaliderende for vedkommende, som lider af denne sygdom. AcuNova er en metode til at gå bag om problemet, og kurerer sygdommen, istedet for kun at dulme. Med AcuNova behandles nemlig ikke kun smerter eller symptomer. Vi behandler årsagen til problemet – med naturens egen helbredelsesmetode. Vi starter denne proces med at isætte en nål, og på den måde påvirke et punkt i leddet. Hjernen får besked om at der er et sygt område, og hormoner tranporteres gennem blodårerne til området og igangsætter en helbredende proces. Hvis du eksempelvis har ondt i hovedet på grund af migræne, transporteres stofferne til hovedet og starter en helbredelse. Hvis du er syg sker denne proces ikke automatisk, som den gør hos raske mennesker. Men det geniale ved AcuNova, er at vi kan sætte denne proces igang igen, så kroppen kurerer sig selv. Når akupunkturpunktet rammes, sker der en smertelindring med det samme. Smerten forsvinder ofte i løbet af et par sekunder efter, at nålen er sat i. Med AcuNova kan vi hjælpe over 90% af alle med en lidelse i kroppen. Akupunktører, zoneterapeuter, fysioterapeuter og læger fra mere en 50 lande anvender AcoNova.