Professionel akupunkturbehandling mod migræne

Hos Boel Akupunktur handler det om at få bugt med de almindelige skavanker og lidelser, som en stor del af danskerne døjer med. Det gælder bl.a. migræne, som op mod 16% af den danske befolkning stifter bekendtskab med. Migræne findes i forskellig grad og hyppighed, men sommetider bliver den så stærk og forekommer så ofte, at det kræver behandling for at få livskvaliteten tilbage igen. Hovedpine, kvalme og synsforstyrrelser er udmattende symptomer at gå rundt med, som påvirker både arbejdslivet og den sociale omgang med familie og venner.

Boel Akupunktur er en af de førende aktører inden for professionel akupunkturbehandling i Europa, som bl.a. nyder stor anerkendelse i udlandet for deres resultater med behandling af sportsskader og øjenlidelser. Deres behandlinger omfatter alt fra åreforkalkninger og nervebetændelse til diskusprolaps og uro i benene, og hjælper hvert år mange danskere til en mere smertefri hverdag. Det gælder også de, der døjer med migræne. Hvor almindelige læger udskriver medicin til midlertidig lindring, kan du over 5-7 akupunkturbehandlinger opleve, at din migræne lindres over en langsigtet periode. Klik forbi http://acunova.dk/ og hør en tidligere klients erfaring med behandlingen.

På hjemmesiden finder du kontaktinformation til deres afdelinger både i Jylland og København, så du kan komme hurtigt i gang med en uforpligtende samtale.